REGLAMENT 2017

CURSA I MARXA 2017

 

Com l’any passat, els corredors tenen lopció de triar entre el recorregut llarg (Cursa per Muntanya, 21km) o el NOU recorregut curt (Marxa de Muntanya, 12km, NO COMPETITIVA). El preu és el mateix per a les 2 proves.

 

Els corredors de categories inferiors que així sinscriguen, competiran en el mateix circuit que la Marxa, tot que si volen competir en la Volta de 21km, podran fer-ho amb autorització paterna-tutora, sense categoría especial per a ells.

 

Leixida de les 2 proves es donarà des de la Plaça de Dalt , el diumenge 11 de Juny a les 8:00 hores. Es lliuraran els pitrals a partir de les 7:00 hores i es tancarà el control 20 minuts abans de l’hora deixida.

 

INSCRIPCIÓ I FORMA DE PAGAMENT

 

Limport de la inscripció serà de 14€ del dia 8 de Maig fins al 6 de Juny, i de 18€ els dies 7 i 8 de Juny. Per tal de formalitzar la inscripció s'haurà de fer al web www.tdpevents.es.

 

El pagament es pot realitzar per mitjà de targeta de credit mitjançant la web, o bé fent un ingrés o transferència bancària al compte:

ES46 3191 0566 1155 0194 8326, indicant com a concepte el DNI del participant inscrit o el codi proporcionat en la inscripció per web.

 

DESQUALIFICACIONS

 

- No realitzar la totalitat del recorregut a peu per l’itinerari marcat per lorganització.

- No passar per tots el controls.

- Destruir qualsevol senyal.

- No donar auxili ni avís en cas d’accident d’un altre participant.

- No portar el dorsal en la part davantera de la roba i en lloc visible.

- Embrutar o degradar litinerari i la muntanya.

 

 

META VOLANT

 

Sinstaura una META VOLANT en el Coll de la Selleta, sobre el km 5 aprox. per al 1r corredor/a que competisca en la CURSA PER MUNTANYA que passi per eixe punt.

 

 

PREMIS

 

- Trofeus als tres primers de cada categoria.

- Quesos de Catí obsequia amb un lot de formatges al 1r classificat absolut (masculí i femení) i primer classificat local (masculí i femení).

- Casa de Banys L'Avellà obsequia al guanyador de la META VOLANT SITUADA EN EL KM 5 amb l’allotjament d’ un cap de setmana per a dues persones.

- Casa La Glorieta obsequiarà a la primera dona que arrive a la META VOLANT SITUADA EN EL KM 5 amb l’allotjament d’ un cap de setmana per dues persones en un dels seus apartaments situats al Balneari de LAvellà.

- Els premis de la META VOLANT són exclusius per als corredors de la CURSA PER MUNTANYA.

- Clubs (Premis als 5 millors clubs, on contabilitzen els 5 millors temps del recorregut de 21 km on almenys aparega un participant de cada sexe), seguint normativa de la Lliga Castelló Nord.

 

 

 

CATEGORIES

 

HOMES i DONES

 

L'edat que delimita cadascuna de les categories fa referència a l'edat que complirà el participant durant l‘any en curs, independentment de la que tinga en el moment de celebrar-se la prova.

 

- Absoluta.

- Cadet (de 15 a 17 anys). Recorregut especial.

- Juvenil (de 18 a 20 anys). Recorregut especial.

- Promesa, de 21 a 23 anys.

- Veterans , de 40 a 49 anys.

- Màster, a partir de 50 anys.

- Locals. Serà local tot aquell empatronat al poble o natural de Catí.

  • Els corredors menors d’edat hauran de dur una autorització firmada pel seu pare o tutor.

 

LORGANITZACIÓ NO ES FA RESPONSABLE DELS DANYS QUE ELS PARTICIPANTS PUGUEN SOFRIR O PRODUIR TANT A ELLS MATEIXOS COM A TERCERS EN EL TRANSCURS DE LA PROVA. ÉS PER AIXÓ QUE EL PARTICIPANT EXIMEIX DE QUALSEVOL RESPONSABILITAT ELS ORGANITZADORS I ELS COL.LABORADORS DE LA PROVA.

 

 

El mal temps no impedirà la celebració de la prova, per bé que l’organització es reserva la possibilitat de suspendre-la abans de l’inici. En aquest cas, lorganització NO retornarà limport de la inscripció.